Nieuwe locatie in Vught

De steeds populairder wordende Israëlische zelfverdedigingssport Krav Maga heeft sinds deze week zijn centrum in Vught. In de Baarzenstraat heeft voormalig director van de international Krav Maga Federation Nederland Ton van Leusden een geheel vernieuwde en volledig uitgeruste sportruimte voor deze sport doen verrijzen.

kravmaga vught

Splinter nieuwe Kravmaga locatie in Vught

“Sinds de introductie van deze sport in Nederland is het aantal actieve beoefenaars in twee jaar al meer dan verdubbeld. Na eerder al actief te zijn in Waalwijk en Den Bosch heb ik nu gekozen voor een centrum voor Krav Maga in Vught, mijn geboortedorp,”aldus de Vughtenaar die de zeldzame / hoog genoteerd staat in deze sport in het land van oorsprong: Israël. De zaal aan de Baarzenstraat 25 B is volledig ingericht voor weerbaarheidscursussen. Acht bokszakken verschuifbaar aan rails, een volledige spiegelwand, een goed verende oefenvloer, een Multi fitness apparaat en aangepaste verlichting en soundapparatuur voor het nabootsen van situaties zijn aanwezig. Het volledig gerenoveerde pand kent verder een aankomst/ontvangst balie waar uitsluitend frisdrank, water en koffie gedronken kan worden. Tevens dient het gedeelte als wachtruimte voor bezoekers of ouders van kinderen. Aan de achterzijde zijn verschillende kleedruimtes voor mannen en vrouwen met voldoende privacy.

Krav Maga Brabant heeft nieuw centrum in Vught

De omgeving staat garant voor een ruime parkeergelegenheid voor de deelnemers. “Het geheel is gebouwd in een serene sfeer want als Krav Maga instructeur en ambassadeur ben ik wars van een macho-cultuur. Hier zal getraind en geoefend worden middels strikte regels. Regels die gelden in de zaal, maar ook daarbuiten”, aldus de voormalig director van Krav Maga Nederland die nu dus gekozen heeft voor een sterke Brabantse afdeling. In het nieuwe onderkomen zullen weerbaarheidslessen worden verzorgd voor kinderen in de leeftijdscategorie van 6 tot 7 jaar in de planning op woensdag, 8 tot 12 jaar maar ook 55+ lenigheidstrainingen en vrouwen uurtje komen op het programma. Van Leusden is ook personal trainer voor kinderen en vrouwen die een zelfverdediging willen vervolmaken. Dagelijks kan men inschrijven voor de diverse trainingen en cursussen.

Voor een kennismaking of inschrijving: Tel 06 18 94 64 92

Reageren?

Op 7 september geven wij een 3 uur durende WORKSHOP zelfverdediging voor vrouwen met andere benaderingen, situaties, en rollenspellen voor dames 14 jaar en ouder.Meer informatie