Cursus Zelfverdediging voor vrouwen

Beste leden, trouwe volgers en nieuwkomers.

Krav Maga Brabant introduceert na succesvolle voorgaande Woman Only cursussen op meerdere momenten tijdens het jaar een nieuwe cursus zelfverdediging voor vrouwen en meiden. Houdt de website in de gaten voor de nieuwe startdatum of neem even contact met ons op. Zoals de naam al aangeeft volgt u deze cursus met andere vrouwen en meiden.
zelfverdediging voor vrouwen

Krav Maga Cursus Zelfverdediging voor vrouwen

Het is een cursus geënt op vrouwen die weerbaarder willen worden tegen alledaagse dreigingen en geweld. De cursus behandelt niet alleen Krav Maga technieken tegen verschillende aanvallen en dreigingen, maar ook de psychologie achter wat stress en angst met je doet.

Het psychologische gedeelte kan ervaren worden als bekend en herkenbaar en wij zullen u de juiste tools aanreiken om hier in de toekomst beter mee om te gaan. Deze herkenbare combinatie van psychologie en Krav Maga maakt deze cursus tot de beste zelfverdediging voor vrouwen cursus die er is!

En niet te vergeten, u krijgt les van Ton Van Leusden. Ton is Krav Maga Expert en heeft om deze zelfverdediging voor vrouwen cursus te kunnen geven aparte lessen gevolgd bij de Krav Maga docenten in Israël. Dit heeft hem al de nodige bekendheid opgeleverd in televisie programma’s als Editie NL en het KRO programma “Jan rijdt rond”.

Bij genoeg animo voor deze cursus gaan wij hier een vast item van maken. Wij denken aan een speciale Krav Maga voor vrouwen abonnementsvorm. 
Maar hierover later meer.

De voordelen van een cursus ten opzichte van een seminar zijn; De betere onderbouwing en het laten bezinken van de lesstof is efficiënter voor de motoriek en de technische uitvoering.
Een seminar is prima om technieken toe te voegen aan wat je al kunt. De cursus is een didactisch opbouwend leerproces samengesteld door kennis en trainingen uit de Krav Maga -en specialisatie Woman Instructor Course.
Pas op voor instructeurs die niet gespecialiseerd zijn of kennis van een DVD halen en zich uitgeven voor Krav Maga instructeur. Dit is zonde van de tijd en weggegooid geld!

Volg deze Krav Maga zelfverdedigingscursus met uw vriendinnen

U krijgt 10 euro korting per persoon als u zich met 3 of meer vriendinnen aanmeldt!

Samenvattend:

Zelfverdediging voor vrouwen: Woman Only cursus voor meiden en vrouwen van 14 jaar en ouder.
Aanvang: Op meerdere momenten tijdens het jaar gedurende 6 opeenvolgende weken van 18.30 tot 19.45 uur op onze locatie in Vught, Baarzenstraat 25b. Kijk voor actuele data in de pop-up van deze website.
Kosten: 95 euro per persoon voor 6 lessen van 75 minuten.

Aanmelden via het contactformulier op de website of neem telefonisch contact op, 06-18946492

Bekijk het onderstaande filmpje en zie hoe u zich als vrouw met eenvoudige technieken kunt verdedigen.