Eervolle uitnodiging voor International Krav Maga

International Krav Maga, de organisatie van de Vughtse eigenaar Ton van Leusden, heeft een eervolle uitnodiging ontvangen om zijn wijze van het beoefenen van Krav Maga te komen demonstreren bij het korps Mariniers.

_DSC0028

International Krav Maga is voor 26 november uitgenodigd om als enige Krav Maga School van Nederland in Rotterdam op de Van Ghent Kazerne aan het Opleidingscentrum Korps Mariniers akte de presence te geven.
Eerder werd al een overeenkomst gesloten tussen de Nederlandse Mariniers en International Krav Maga Brabant o.l.v Ton van Leusden. Hierbij werd bepaald dat Krav Maga deel gaat uitmaken van de vaste opleiding van de elite-eenheden van het korps Mariniers.

Dat de mariniers gekozen hebben voor International Krav Maga ligt volgens Van Leusden aan: “De flexibiliteit en het praten van de taal bij de Mariniers. Men weet dat ik het gedachtegoed van de Mariniers ken en respecteer en dat ik dus weet wat Krav Maga in dat daglicht een perfecte aanvulling kan zijn bij deze Nederlandse elite eenheid van de Marine.”

Van Leusden, die onlangs in Kopenhagen en Brussel nog de extra specialisatie Instructeurs diploma’s Law Enforcement en Security behaalde is enthousiast over de toekomst van International Krav Maga.

Wilt u ook Krav Maga lessen volgen?

Kom dan eens kijken op een van onze scholen in Den Bosch, Vught of Zaltbommel.
Bij ons kan u twee weken GRATIS kennis maken met Krav Maga.

Meer informatie over IKM Nederland: IKM Krav Maga Nederland

Wat vindt u van onze school?
Sending
User Review
0 (0 votes)
Beoordeling via reacties 0 (0 reviews)

POST REPLY

Sending