Lees hieronder welke ervaringen andere mensen hebben met Krav Maga Brabant!

Uw ervaring delen? Vul dan onderstaande recensie in.
U helpt ons en andere toekomstige leden die nog twijfelen.

De ervaringen met krav Maga Brabant

Priveles duurder dan groepsles?

Het is maar net hoe je het bekijkt. Je leert in 1 privéles net zoveel, als in een paar groepslessen bij elkaar. Wat is dan duur? Mij bevallen de privélessen van Ton in elk geval prima. Ik kan iedereen adviseren het ook eens te proberen.

Sport is méér dan spieren kweken…

Hey Ton, Ik wil je even bedanken!! Ik ben zo blij dat jij zoveel energie steekt in ons allemaal. Of je t kunt of niet, je maakt geen verschil , maar waardeert inzet. Super! Als kind was ik al een dikkerdje. Altijd als laatste gekozen met gym en dus een hekel aan sport gekregen. Ik kon er ook niks van! Nu een jaartje verder begin ik er zelf pas enigszins in te geloven en voel me er zó goed bij. Ik ben niet eens meer bang voor spierpijn en gaf me zelfs op voor t seminar op de 28e.... ?En dat komt omdat jij me, net als iedereen, gelijkwaardig en met respect behandeld. Sport is soms zoveel meer dan alleen spieren kweken..... en dát wilde ik gewoon een keer tegen je zeggen. Bedankt!!

Toffe lesgever

De privélessen van Ton zijn echt super leuk en realistisch tevens toont hij altijd veel begrip voor je situatie. Er wordt uiteraard wel verwacht dat jij je best doet. Sinds dat ik gestart ben met deze lessen heb ik, meer zelfvertrouwen, betere conditie, meer kracht en uithoudingsvermogen. Dus ik wil Ton ook bedanken! Ik kan dit echt iedereen aanraden.

Priveles bij Ton

Vanwege uitbreiding van mijn eigen lespraktijk, kon ik niet meer meedoen met de groepslessen van KravMaga Brabant. Daar baalde ik erg van, want ik wilde helemaal niet stoppen. Vervolgens heb ik het probleem voorgelegd aan Ton. Hij stelde voor om verder te gaan in de vorm van privélessen. Inmiddels heb ik een paar privélessen bij Ton gevolgd en om maar achteraan te beginnen: deze bevallen zeer goed. Wat ik zo prettig vind, is de persoonlijke aandacht die je krijgt. De beste man weet precies in te spelen op hetgeen ik al wel (heel weinig) en nog niet kan (heel veel). En dat allemaal op een bijzonder leuke en prettige manier. Ik vind het inmiddels niet erg meer, dat ik geen groepslessen meer kan volgen! Ton, ik hoop hier nog heel lang mee door te kunnen gaan. Wil van den Dungen

Zelfverdediging voor vrouwen

Ik heb 6 lessen zelfverdediging voor vrouwen gevolgd. Dit was zo leerzaam en vooral heel leuk, dat ik mij gelijk in ga schrijven voor de reguliere lessen. Met ontzettend veel enthousiasme en inlevingsvermogen in de groep worden de lessen gegeven. Ik had mij opgeven omdat mijn dochter van 7 jaar reeds twee jaar met veel plezier in de jeugdgroep zit en ik het ook eens wilde ervaren. Ik vond het altijd jammer als de les na 75 minuten afgelopen was. Ik ga me met veel plezier inschrijven voor de beginnerslessen bij KMB

Bedrijfstraining RABObank

Met de afdeling Bedrijven van Rabobank Helmond gisteren een workshop Krav Maga gevolgd! Wat een feest, KMB bouwt alles gedegen op en weet met zijn schijnbaar onuitputtelijke positieve energie de groep te motiveren en tot het uiterste te laten gaan. Diverse technieken geleerd en direct in de praktijk gebracht. KMB is duidelijk en zorgt voor een prettige sfeer waarin iedereen mee kan doen. Kortom dit is voor iedereen aan te bevelen. Dit moet je ervaren, zeker als je een team aanstuurt. Krav Maga kent geen regels en dar is voor bankiers een heel nieuwe wereld, waarin we onder leiding van Ton van Leusden ons alles snel eigen maakte! Dank Ton en Caithlyn, jullie hebben onze avond de juiste start gegeven!

Vrouwen zelfverdedigingscursus? Ik zeg doen!

Onlangs training woman only gehad...ik had geen idee dat het zo leuk en leerzaam was. Vooral doordat de les zo enthousiast en met passie voor het vak werd gegeven. Ik raad vrouwen die nu nog enigszins twijfelen zeker de stap te nemen om te gaan...de les brengt je als vrouw veel, ikzelf ervaar meer zelfverzekerdheid alleen op straat. Ik loop nu in het donker niet meer bij elke stap om te kijken?....dus mijn advies.... DOEN!!!

Lesgeven is een vak!

Na diverse omzwervingen op andere sportscholen, ben ik uitgekomen bij die van Krav Maga Brabant in Vught. Wat ik daar zie, vertoont veel gelijkenis met mijn eigen manier van lesgeven (het bespelen van de blaasinstrumenten). Ton speelt zeer goed in op de persoon en weet er uit te halen wat er in zit. Hij past zich aan, aan wat je al wel kunt en wat nog beter kan. Alles vanuit een positieve aanpak dus. De lessen gaan gepaard met veel enthousiasme, wat zelfs bij deze al wat oudere muzikant aanstekelijk werkt. Zelf geef ik nu zo’n 44 jaar les. In deze lessen combineer ik altijd vakkennis met humor en dat is precies wat tijdens de Krav Maga lessen ook gebeurt. Verder weet Ton je zelfvertrouwen te geven en dat is een fijne bijkomstigheid. Al ben je een topsporter of een topmusicus, dan kun je nog niet automatisch goed lesgeven. Lesgeven is een vak, dat je uit geen enkel boekje kunt leren. Er is een natuurlijke aanleg voor nodig en jarenlange ervaring. En dat is precies wat Ton en ik gemeen hebben. Natuurlijk is Krav Maga voor mij maar een hobby, maar waarom zou je ergens gaan staan klungelen, als je het ook meteen goed kunt leren? Ik had de keuze al snel gemaakt.

Testimonial

KMB is een club waar passie hoog in het vaandel staat! Nog nooit eerder meegemaakt ergens dat een club elkaar zo accepteert en verder vooruit helpt. Chapeau voor alle trainers, ze zijn allemaal super in hun eigen specialisme! Ik raad het echt aan iedereen aan..

Qua Patet Orbis

De afgelopen jaren heb ik, met tussenpozen, mogen genieten van de club KMB. Niet zomaar een club maar een omgeving waarin je je gewaardeerd voelt. Ik kan eindeloos genieten van de lessen van Ton en zijn instructeurs die met passie, charisma en vooral humor de studenten telkens weer tot grote prestaties brengen. Natuurlijk telt de achtergrond van Ton ook mee in mijn plezier bij deze club. Dat mag duidelijk zijn. In mijn werk als politieagent heb ik meerdere keren mogen ervaren hoe effectief Krav Maga is met eenvoudige technieken. Buiten het plezier op de club is dat gegeven voor mij ook erg belangrijk. In mijn visie zou elke politieagent verplicht Krav Maga lessen moeten volgen om elke dag zelfverzekerd deze moeilijke/lastige job te volbrengen. Gewoon een topclubke...

TOP CLUB!

KMB onderscheidt zich door zijn geweldige sfeer die gecreëerd wordt door leden en instructeurs. De trainingen zijn leuk, divers en sluiten aan bij ieders niveau en kunnen. Doordat de school aangesloten is bij International Krav Maga (IKM) komt er minstens twee keer per jaar een instructeur van de wereldtop langs om seminars te verzorgen, examens af te nemen en de instructeurs bij te spijkeren. Dat is natuurlijk super!

Krav Maga is top

Na een nare ervaring met geweld naar mij toe. Was ik genoodzaakt om me te verdedigen en mijn zelfvertrouwen terug te krijgen. Bij Krav Maga vindt ik wat ik nodig heb om weer met vertouwen rond te lopen. Ik ga door met krav maga!

Krav Maga Zelfverdedigingscursus voor vrouwen

Goede, interessante en waardevolle cursus! In zes lessen leer je verschillende technieken om jezelf te verdedigen en aanvallers af te weren. Niet praten, maar doen! Ik heb er erg veel aan gehad, bedankt!

In een woord super

Deze krav maga school is in een woord super. Ouderwetse kameraadschap is hier gemeengoed. De lessen worden gegeven door super gemotiveerde en hoog getrainde instructeurs

Mijn ervaring

Ik denk dat ik kan spreken uit ervaring , KMB is een gemoedelijke club waar jong en oud welkom zijn .

Ontzettend leuke, leerzame sport!

Ontzettend leuke, leerzame sport! Zowel voor jong als oud, wat het ook leuk maakt. Ik heb er iedere week weer zin in en op deze manier leer je als vrouw omgaan met vervelende situaties die voor kunnen komen in de realiteit. Als vrouw zijnde is het belangrijk jezelf te kunnen verdedigen en dat leer je ontzettend goed bij Krav Maga.

Bericht van een moeder

Hoi Ton, Ik wil ff zeggen dat ik veel bewondering heb voor jouw manier van omgaan met de kinderen! Hij komt graag naar de les en ondanks doet hij heel goed mee (vind ik). Ik hoop dat hij heel lang KM zal beoefenen want juist kindjes zoals hij hebben het hard nodig in hun leven... Groetjes,

Daniëlle van Halder

“Met Krav Maga is iedereen in staat om zichzelf en anderen te verdedigen. Of je nu jong bent of oud, man of vrouw” Als 30-jarige vrouw zonder enige ervaring in welke sport dan ook, was de drempel om te gaan sporten ontzettend hoog. Ik hou niet van teamsport, niet van wedstrijden, ik wil zelf weten wanneer ik ga, ik wil begeleiding, ik wil meer zelfvertrouwen en oh ja.. het mag niet teveel kosten.. Na vergelijking met andere clubs kwam ik erachter dat Krav Maga Brabant zo’n €5,- per maand duurder is dan andere clubs in de omgeving. Maar ook kwam ik erachter dat geen enkele club zo’n hoog opgeleide instructeurs heeft als KMB. Verder is KMB de enige club, voor zover ik weet, waar je 6 dagen per week kunt trainen en waar je zelf mag bepalen wanneer je komt trainen. Toen ik Ton belde om wat informatie nodigde hij me uit om een les bij te wonen. Een tikkie opgelaten stond ik de volgende dag in Waalwijk en na deze les was ik bezweet, uitgeput en totaal verkocht! Krav Maga is geen sport. Het is een training in zelfverdediging, uithoudingsvermogen, reactievermogen en nog veel meer. Je leert je lichaam kennen, je sterke en zwakke punten, je werkt aan je conditie en je houding. In de groep zitten mannen en vrouwen, sommigen 17 jaar en anderen 58 jaar. Allemaal ‘gewone’ mensen.. geen vechthanen of modepopjes die je wegkijken. De instructeurs zijn stuk voor stuk zeer gedreven, enthousiaste mensen. Tijdens de les is het hard werken, hard lachen en nog harder werken. Wat is het geweldig om verbonden te zijn met zo’n gezellige, hechte club als KMB! Mijn samenvatting: Kwaliteit reikt verder dan de vreugde van een lage prijs. Krav Maga Brabant is een club waar gewone mensen buitengewone prestaties laten zien. Kom ook eens langs! Daniëlle van Halder

Eric ten Veld Privé les

Voor mijn werkgever moet ik regelmatig naar het Midden Oosten. De politieke onrust is daar in de loop der Jaren niet echt minder geworden en ook het geweld tegen individuele buitenlanders is toegenomen. Dit creëerde bij mij van tijd tot tijd toch onrust over mijn eigen veiligheid en vooral de impact ervan op mijn familie mocht er eens iets gebeuren. Ik ben daarom in 2013 op zoek gegaan naar een methode om hier relatief snel en vooral praktisch verandering in te brengen. Ik had al eens gehoord van Krav Maga en dat het praktisch en vooral erg effectief is. Gezien mijn werktijden en (ook een beetje mijn leeftijd) vond ik het geen optie om aan te sluiten bij een groepsles met mensen die gemiddeld half zo oud zijn als ik. Na langdurig op het internet gekeken te hebben kwam ik bij Ton van Leusden uit. Een man met een heel praktisch verleden als militair en een wereld aan ervaring in verschillende zelfverdedigings methoden. Op een gegeven moment heb ik de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak met hem gemaakt voor een introductie les. Dit was vorig jaar Mei op de Vughtse hei. Dit was een boeiend moment. Behalve het ontwijken en pareren van aanvallen stonden er ook nog allerlei bomen en wortels die niet aan de kant gingen toen ik dat wilde. Het leuke aan les van Ton is dat hij tijdens zijn privé lessen allerlei hele praktische scenario’s uit het dagelijks leven gebruikt en naspeelt zodat je meteen een idee krijgt wanneer en hoe je de technieken toe moet passen. Het wordt hierdoor geen statisch geheel met een lijstje technieken die je in een verplichte volgorde af moet werken, zonder te weten waarvoor je ze kan gebruiken zoals bij een aantal andere vechtsporten. Het voordeel van privéles is dat je ook wat langer of op een andere manier stil kan staan bij een bepaald scenario. De lessen volgden elkaar gestaag op en toen het weer wat minder werd gingen we naar een prachtig uitgeruste door Ton eigenhandig ingerichte oefenruimte. Het oefenen van de verschillende scenario’s ging daar nog effectiever. Aan het begin van een les is er altijd eerst een warming up om blessures te voorkomen. Daarna speelt Ton uit het leven gegrepen situaties na, waarop je moet reageren. Dit loopt uiteen van een klap, tot een verwurging of een aanval met een wapen of wat dan ook. Na duidelijke instructie van Ton hoe je de betreffende oefening uit moet voeren is het tijd om zelf aan de slag te gaan. Het is wonderbaarlijk om zelf te ervaren hoe simpel en vreselijk effectief sommige technieken zijn. Dit betekent in mijn geval niet dat ze allemaal even gemakkelijk aan te leren en te onthouden zijn, maar Ton is streng maar geduldig. En als het niet goed gaat dan bedenkt hij ter plekke een aangepaste methode om de te oefenen techniek toch onder de knie te krijgen. De les eindigt in mijn geval vaak met een afmattende serie van een bepaalde oefening. Hierdoor heb je behalve doordat je een aantal nieuwe technieken geoefend hebt, ook het gevoel dat je goed en intensief gesport hebt. Er is in een privéles gelukkig ook volop ruimte voor persoonlijke voorkeuren. Die van mij bijvoorbeeld, ligt wat meer bij boksen en wat minder bij trappen. Dit zal wel met mijn niet al te soepele motoriek te maken hebben ben ik bang. Hierdoor is een les behalve nuttig ook erg leuk. Hierdoor ben ik na een introductie cursus van 10 lessen ook doorgegaan en heb inmiddels net mijn 25e les gehad.

Robert Jansen,

Geruime tijd krijg ik van Ton groepsles in Krav Maga. Vanaf dag 1 ben ik zeer te spreken over Ton’s aanpak: kwaliteit, duidelijke instructie, interessante trainingen. Ik volg z’n lessen dan ook met veel enthousiasme! Zowel de trainingen binnen als buiten heb ik met veel plezier gevolgd. Na vandaag heb ik zo’n gevoel dat dit alles alleen nog maar beter gaat worden! Waarom...? Vandaag heb ik mijn eerste training gehad waarbij Ton een klein tipje van de sluier heeft opgelicht van wat de invloed van z’n nieuwe bond met het curriculum doet. Dit uiteraard met het gebruikelijke enthousiasme voor het systeem en de sport zoals we van hem gewend zijn. Instinctief beter gebruik van de 360° defence, nog meer focus op basisvaardigheden, meer focus op dagelijkse scenario’s (grond, zittend, uit balans, verdediging vanuit niet ideale posities)...nog realistischer. Ik verheug me op een nieuw jaar en een nieuwe fase Krav Maga bij KMB! Groet, een enthousiast KMB lid en ervaren sporter