Krav Maga Brabant introduceert Fit to Fight

Deze training wordt aangeboden door Krav Maga Brabant voor alle leden die het weekend fris en fruitig willen starten. High Intensity training betekent dat er gewerkt wordt aan ons cardiovasculaire systeem of wel training voor hart en longen. Het zal ten goede komen aan onze totale Krav Maga skills waar kracht, souplesse, snelheid, explosiviteit, coördinatie en conditie aan de orde komen.

De les start met een warming-up en zal gedurende de les keer op keer een piek bereiken in onze hartslag of wel een stukje realiteitstraining. Het spel van 0 naar 100, het juiste moment en het uitbreiden van het langer kunnen presteren en werken naar ons omslag punt wat bepalend is voor verzuring ofwel melkzuurvorming in onze spieren. Het zal bijdragen aan het verbranden van vet en calorieën zo dat de pondjes er af vliegen. Saamhorigheid, het trainen in een gemoedelijke sfeer met gezamenlijk doel maken deze work-out uniek in zijn soort. Het is geen extra training maar een training uit ons wekelijkse les programma.
fit2fight krav maga

Fit2Fight High Intensity Training

Fit2Fight is dus een perfecte aanvulling op ons huidige les aanbod 7 dagen per week en alleen bij de Experts van Brabant, toegankelijk voor iedereen want je werkt op je eigen tempo.

“Train as you fight”