Bent u al wat ouder en wilt u meer lichaamsbeweging? Wat dacht u van gymnastiek en zelfverdediging voor ouderen in de vorm van Krav Maga. Krav Maga Brabant geeft op dit moment geen Gymnastiek en zelfverdediging voor ouderen lessen meer maar u bent van harte welkom om mee te doen in ons reguliere lesprogramma.
Wanneer wij weer een nieuwe cursus senioren zelfverdedigingsgymnastiek beginnen is op dit moment nog niet bekend. Deze sociale dynamische trainingsvorm met aandacht voor spierversterkende functionele training, coördinatie, souplesse, fitheid en elementen van zelfverdediging zullen gedoceerd worden in scenario’s van het gewone leven en spelvorm.

gymnastiek en zelfverdediging voor ouderen

Deze gymnastiek en zelfverdediging voor ouderen wordt gegeven door Ton van Leusden zelf. De training heeft als doel om gemakkelijker en beter te kunnen functioneren in het dagelijks leven.
Naast extra beweging met aangepaste oefeningen leert u ook hoe u zich op gepaste wijze kunt verdedigen mocht u onverwachts iets vervelends meemaken. Ook ouderen hoeven zich zeker niet weerloos te voelen en kunnen zich prima verdedigen.

Gymnastiek en zelfverdediging voor ouderen

De ‘gewone’ Krav Maga lessen worden ook gevolgd door leerlingen die al tot de senioren groep behoren. Deze ‘oudere jongeren’ kunnen prima meekomen tijdens de Krav Maga lessen. Zo goed zelfs dat onze senioren al diverse examens met goed gevolg hebben afgesloten.

Mochten de Krav Maga lessen iets te heftig voor u zijn, dan is deze nieuwe cursus ‘Gymnastiek en zelfverdediging voor ouderen‘ misschien wel iets voor u. Naast wat extra lichaamsbeweging leert u de basis van Krav Maga.

Zelfverdediging voor ouderen omgeving Den Bosch

Krav maga is geschikt voor alle leeftijden. Kom vrijblijvend een keertje kijken tijdens onze reguliere lessen in Vught.
De lessen zullen plaatsvinden in onze compleet ingerichte zaal aan de Baarzenstraat 25b in Vught.
Met mooi weer kan de training ook plaats vinden in de bosrijke omgeving van Vught nabij het natuurbad de IJzeren man.

Wie heeft er interesse om deel te nemen aan onze nieuwe cursus ‘zelfverdedigingsgymnastiek voor ouderen’, om in een gemoedelijke sfeer aan uw conditie te werken? Wilt u ook meer lichaamsbeweging?

Wilt u zich aanmelden?

Neem dan contact op en meldt u aan voor een proefles via het proefles aanvraagformulier of bel met Ton van Leusden om gratis proeflessen te bespreken.

Twijfelt u nog? Kom dan eens vrijblijvend naar een van onze gewone Krav Maga lessen kijken en dan krijgt u gelijk een indruk van mijn school. U ervaart dan direct de gemoedelijke sfeer en zult merken dat wij een grote Krav Maga familie zijn.

Groeten,

Ton van Leusden,
Personal Trainer
Expert 3 level Krav Maga.