Hoog aanzien van Leusden Krav Maga

Vughtenaar Ton van Leusden behaalde in mei 2012 in Israël de hoogste trainersgraad in de Israëlische verdedigingssport Krav Maga IKMF.
Met een extreem hoge eindscore van een 9,6 was de Vughtse sportschoolhouder één van de 22 deelnemers die aan de zware eindtest olv chairman Avi Moyal en hoofd examen commissie Amnon Darsa mocht deelnemen.
van leusden krav maga

Aan de bijscholing test was een trainingsweek gekoppeld met uiterst zware fysieke opdrachten.

Ton van Leusden maakte tijdens zijn bevordering deel uit van een eminent internationaal gezelschap van toptrainers ‘All Over The World”. De Vughtse trainer, met een lange geschiedenis in de trainers- en sportwereld, kan zich inmiddels meten met de hoogst gekwalificeerde oefenmeesters in de wereld van Krav Maga waarop hij, naar eigen zeggen “Met een beetje gepaste trots” reageert. Ton van Leusden excelleerde tijdens zijn laatste verblijf in Israël op allerlei terreinen waarbij kracht, doorzettingsvermogen en technisch inzicht vereist waren. Met het behalen van de hoogste trainingsgraad weten leerlingen op zijn drie trainingslocaties te Vught, ‘s-Hertogenbosch, en Zaltbommel zich verzekerd van één van de hoogst gekwalificeerde trainers in de wereld van Krav Maga.

Tevens heeft het behalen van de extreem hoge kwalificatie geresulteerd in een nog verdere opwaardering van de trainerskwaliteiten van de Vughtse oefenmeester die in de wereld van Krav Maga thans een eclatante plaats inneemt in Nederland en zelfs binnen de Europese landen. Inmiddels is van Leusden geslaagd (April 2015) in Netanya Israël onder toeziend ook van Gabi Noah International Krav Maga voor zijn Expert level II.

POST REPLY