Krav Maga Brabant geeft Krav Maga lessen  op haar locatie in Zaltbommel: Krav Maga Bommelerwaard.
Krav Maga wordt steeds bekender in Nederland en staat bekend als een Israëlische vechtsport, maar het is eigenlijk een zelfverdediging techniek afkomstig uit Israël.  Het is een intensieve sport die geschikt is voor jong en oud. U leert krav Maga technieken en tegelijkertijd verbetert u uw algehele conditie.
kravmaga den bosch brabant zaltbommel

Voor de Krav Maga lessen in Zaltbommel zijn alle trainingsmaterialen aanwezig zoals stoot en trap kussens, pats en trainingswapens.
Zaltbommel ligt zeer centraal in de Bommelerwaard en op deze locatie kan iedereen uit de omgeving Tiel, Waardenburg, Maasbommel, Kerkdriel, Hedel en Gameren Krav Maga Lessen volgen.

De Krav Maga Lessen in Zaltbommel worden gegeven in ontspannen sfeer door KMG/IKMF opgeleide instructeurs. Ook op onze locatie in Zaltbommel hangt een gemoedelijke sfeer en vindt u geen macho gedrag. Iedereen is welkom om Krav Maga training te volgen mits u geen strafblad heeft.
Kom eens kijken naar een van de Kravmaga lessen dan begrijpt u wat ik bedoel.

Krav Maga Kids

Op dit moment geven wij nog geen Krav Maga Kids lessen in Zaltbommel. Daarvoor moet u naar onze Krav Maga Den Bosch locatie komen. Echter bij voldoende belangstelling zullen wij ook Krav Maga voor kinderen lessen gaan geven in Zaltbommel.
Uw zoon of dochter krijgt meer zelfvertrouwen en leert omgaan met onverwachte vervelende situaties. De Krav Maga kids lessen worden op spelende wijze gegeven.

Krav Maga Brabant is een school met goede recensies en dat merkt u direct als u naar een training komt kijken en kennis maakt met Ton van Leusden, de oprichter en eigenaar van Krav Maga Brabant.

Krav Maga Bommelerwaard, van Tiel tot Maasbommel

Krav Maga lessen in de Bommelerwaard worden in Zaltbommel gegeven en iedereen is welkom uit de regio Geldermalsen, Tiel, Waardenburg, Kerkdriel en Gameren.
Krav maga Drunen

Hieronder vind u de gegevens van onze locatie in Zaltbommel met de bijbehorende lestijden. Kom vrijblijvend eens kijken en maak kennis met deze Israëlische vechtsport. Krav maga is geschikt voor jong en oud!


Op dit moment zijn er geen lessen in Zaltbommel. U kunt Krav Maga Les volgen op onze locatie in Vught