Krav Maga Brabant introduceert groepslessen Woman Only

groepslessen vrouwen krav maga
Dinsdag ochtend 09.30-10.45

De training wordt aangeboden door Krav Maga Brabant voor dames van 14 jaar en ouder onder professionele begeleiding om de zomer fris te starten in een gezellige sfeer. Geen haantjesgedrag, geen competitie, gewoon samen sporten, fit worden en blijven en lekker in je vel zitten.

Deze unieke combinatie van intensity training en Krav Maga betekent dat er gewerkt wordt aan onze mentale en geestelijke weerbaarheid onder begeleiding van Expert Ton van Leusden.
Het zal ten goede komen aan kracht, souplesse, snelheid, explosiviteit, coördinatie, zelfverdediging en conditie maar ook aan het verbranden van vet en calorieën zo dat de pondjes er af vliegen.

Saamhorigheid, het trainen in een gemoedelijke sfeer met een gezamenlijk doel maken deze work-out briljant in zijn soort.
In onze regio is KMB de enige club die deze combinatie aanbied. De groepsles Woman Only zal alleen toegankelijk zijn voor vrouwen en meiden 14 jaar en ouder. Het is een les in ons normale les programma. De dames kunnen ook deelnemen aan onze groepslessen.

🙂 Bij 8 aanmeldingen via ons contact formulier gaan we starten. 
Eerste 2 lessen zijn GRATIS !!!!!

KIDA