Krav Maga Den Bosch dan moet u bij Krav Maga Brabant zijn. Wij geven Krav Maga lessen op meerdere locaties waaronder in Den Bosch. (Krav Maga Lessen in Den Bosch zijn tijdelijk verhuisd naar Vught). Zo is er altijd wel een Krav Maga school bij u in de buurt.

Op al onze les locaties zijn alle trainingsmaterialen zijn aanwezig zoals stoot/trap kussens, pats en trainingswapens.
De Kravmaga lessen worden gegeven door KMG/IKMF opgeleide instructeurs en bijgeschoold door IKM Israël.
kravmaga brabant
Krav Maga is een manier van zelfverdediging die afkomstig is uit Israël. De Kravmaga technieken zijn gebaseerd op de natuurlijke bewegingen van de mens en zijn door iedereen makkelijk aan te leren.
Wat direct opvalt als u naar onze lessen komt kijken is dat er een gemoedelijke sfeer hangt en dat de leerlingen elkaar helpen. Bij ons ziet u geen macho gedrag en als u een strafblad heeft dan bent u niet welkom. Wij stellen hoge eisen aan correct gedrag van al onze leden. Ik weet zeker dat u zich ook welkom voelt op onze school.

Krav Maga Kinderen

Ook in Den Bosch worden Krav Maga lessen gegeven voor kinderen. Uw zoon of dochter krijgt meer zelfvertrouwen en leert hoe hij moet omgaan met onverwachte gebeurtenissen. krav maga kids den boschDe jeugd wordt geleerd hoe ze conflicten kunnen voorkomen en hoe situaties moeten worden ingeschat. Mocht een conflict onvermijdelijk zijn dan weet uw kind hoe hij moet handelen om zichzelf te verdedigen.

Krav Maga Brabant is een Kravmaga school met goede recensies en met docenten die steeds weer worden bijgeschoold door Gabi Noah van Internationaal Krav Maga (IKM). Dat het Korps Mariniers onlangs heeft gekozen voor Krav Maga Brabant als zijn officiële opleidingsinstituut voor Krav Maga Lessen zegt genoeg over de kwaliteit van onze instructeurs en onze Krav Maga school.

Krav Maga Den Bosch

Hieronder vindt u de gegevens van onze locatie in Den Bosch met de bijbehorende lestijden. Kom vrijblijvend eens kijken en maak kennis met deze Israëlische vechtsport. Vechtsport is eigenlijk niet het goede woord want Krav Maga is een zelfverdediging techniek voor jong en oud.
Let op: Krav Maga Lessen in Den Bosch zijn tijdelijk verhuisd naar Vught

Onze locatie in Vught ligt op slechts 2 km van Den Bosch.
Adres: Baarzenstraat 25b in Vught


Krav maga Den Bosch