Krav Maga Brabant geeft vanaf 11 september 2016 Krav Maga lessen op haar nieuwe locatie in Drunen: Krav Maga Drunen.
Krav Maga is tegenwoordig enorm populair en steeds meer mensen ontdekken deze Israëlische vechtsport. Vechtsport is eigenlijk een onjuiste benaming want Krav Maga is een zelfverdediging techniek uit Israël.

krav maga drunen

Krav Maga Drunen: Eerste maand GRATIS proeflessen

Krav Maga is een “Way of Life”, een intensieve sport die geschikt is voor jong en oud, mannen en vrouwen. U leert Krav Maga technieken en tegelijkertijd verbetert u uw algehele conditie.
En denk nou niet dat u bij de Krav Maga lessen stoere ruige mannen tegen gaat komen. Nee, dit is niet de sfeer bij Krav Maga Brabant. De leden van Krav Maga Brabant zijn stuk voor stuk sympathieke mensen die absoluut geen vechtersbazen zijn. De leden van Krav Maga Brabant zijn lid van deze sportschool omdat zij zich willen leren verdedigen en de gemoedelijke sfeer van deze school weten te waarderen. Kijk maar eens naar de recensies die leden achterlaten op deze website.

Volg vanaf 11 september Krav Maga lessen in Drunen

Voor de Krav Maga lessen in Drunen zijn net als op de andere locaties alle trainingsmaterialen aanwezig zoals stoot en trap kussens, pats en trainingswapens.
Drunen ligt tussen Waalwijk en Den Bosch en op deze locatie kan iedereen uit de omgeving vanaf 6 september 2016 Krav Maga Lessen volgen.

De Krav Maga Lessen in Drunen worden gegeven in een gemoedelijke sfeer door hoog opgeleide gediplomeerde instructeurs door werelds grootste oefenmeesters. Ook op onze nieuwe locatie in Drunen zorgen wij voor een ontspannen en een gemoedelijke sfeer en vindt u geen macho gedrag.
Iedereen is welkom om Krav Maga training te volgen mits u geen strafblad heeft.
Kom eens kijken naar een van de Kravmaga lessen dan begrijpt u wat ik bedoel.

Krav Maga Kinderlessen

In de toekomst zullen we ook gaan kijken of er behoefte is aan Krav Maga kinderlessen in Drunen.
Als u nu Krav Maga Kinderlessen wilt volgen moet u naar onze Krav Maga Den Bosch of Vught locatie komen. Echter bij voldoende belangstelling is het zeker mogelijk dat wij ook Krav Maga kinderlessen gaan geven in Drunen.
Uw zoon of dochter krijgt door Krav Maga meer zelfvertrouwen en leert zo te reageren op onverwachte en vervelende situaties. De Krav Maga kinderlessen worden altijd op spelender wijze gegeven.

Krav Maga Brabant is een school met goede recensies en dat merkt u direct als u naar een training komt kijken en kennis maakt met Ton van Leusden, de oprichter en eigenaar van Krav Maga Brabant.

Krav Maga Drunen, meldt u nu aan

Alle Krav Maga lessen worden in Vught gegeven en iedereen uit de omgeving is welkom.
Voorlopig zijn wij even gestopt met de locatie Drunen.

Meldt u nu aan en maak gebruik van deze aanbieding van 1 maand gratis proefles in Drunen.

Hieronder vind u de gegevens van onze nieuwe locatie in Drunen met de bijbehorende lestijden.Krav maga Zaltbommel

Adres: Sportzaal De Brug, Aziëlaan 43, 5152JB in Drunen

Zondag10.00 - 11.15 uurKrav MagaMixed les alle levels, vanaf 14 jaar

Kom vrijblijvend eens kijken en maak kennis tijdens een proefles met deze Israëlische vechtsport. Krav Maga is geschikt voor jong en oud!