Kravmaga Instructeur Opleidingen

Wij zijn enorm trots dat we reeds in ons korte bestaan als International Krav Maga (IKM) Nederland de tweede krav maga instructeur opleiding kunnen aanbieden.


De civil instructeurs cursus CIC zal bestaan uit 2 delen van 10 dagen.
Deel 1 start 05-06-2015 tot 14-06-2015 en deel 2 van 04-09-2015 tot 13-09-2015 op onze locatie aan de Baarzenstraat 25 B te Vught.

Deze exclusieve opleiding gegeven door de top in Krav Maga uit Israël en andere delen van de wereld, vereist verbondenheid, kracht, toewijding en discipline aan het IKM systeem. 
Als men deze cursus volgens de IKM met goed gevolg heeft volbracht komt men de laatste dag in aanmerking voor het examen en kan men slagen als volwaardig gediplomeerd IKM instructeur of assistent.

Tevens ontvangt men het Wingate certificaat dat is gelijk gesteld aan het instructeurs diploma van International Krav Maga en het enige officiële diploma dat is erkend en goedgekeurd door de regering van Israël. Met dit diploma mag je een eigen school starten en gebruik maken van het IKM logo onder de voorwaarden volgens IKM. 
We kunnen stellen dat IKM onder leiding van Gabi Noah vaste voet aan de grond heeft in Nederland. We willen dan ook geïnteresseerden die een IKM Krav Maga instructeur opleiding willen volgen de mogelijkheid bieden om deel te nemen, mits er voldaan wordt aan een aantal voorwaarden.

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal criteria waar u minimaal aan dient te voldoen: 


U bent in het bezit van het level P2 of u hebt aantoonbaar 2 jaar martial arts achtergrond met goede stoot en trapvaardigheden
Uw leeftijd is ouder dan 18 jaar
U bent mentaal en fysiek goed in orde en u heeft geen grote lichamelijke beperkingen
U heeft een aanbeveling van uw Krav Maga instructeur, martial arts instructeur, politie, leger of beveiliging
U heeft geen strafblad of strafbaar verleden, kortom: u bent niet negatief in aanraking geweest met politie, justitie of marechaussee. Ook dient u geen banden, activiteiten of affiniteiten met criminele organisaties te hebben. Indien door ons gewenst moet u een verklaring van goed gedrag kunnen overleggen
Kennis van de Engelse taal gewenst

Kosten van de Krav Maga instructeur opleiding:

Kosten deel 1 – 1300 euro Er wordt 500 euro aanbetaald een maand voor de start van de Civil Instructor Course en het resterende bedrag op de start dag.
Kosten deel 2 – 1300 euro Er wordt 500 euro aanbetaald een maand voor de start van de Civil Instructor Course en het resterende bedrag op de start dag.Aanmelden voor de CIC doe je in overleg met je instructeur!
Een persoonlijk gesprek met de Director IKM Netherlands Ton van Leusden en het volgen van een evaluatiegesprek behoren tot de selectieprocedure. Onze organisatie doet geen zaken met mensen die antecedenten hebben bij politie of justitie.

Stuur een mail met je motivatie, plannen en je c.v. naar info@ikmkravmaga.nl dan gaan wij kijken of je ons team kan komen versterken.KIDA

POST REPLY