Steeds meer mensen kampen met gevoelens van onveiligheid en de media bericht dagelijks over berovingen, zinloos geweld en aanrandingen. De behoefte aan een no-nonsense zelfverdediging is nu dan ook groter dan ooit.

Voor mannen en vrouwen vanaf 14 jaar, ongeacht uw conditie, bieden wij Krav Maga lessen aan. De lesstof is relatief eenvoudig onder de knie te krijgen.
De technieken van Krav Maga zijn zoveel mogelijk gebaseerd op natuurlijke reflexen waardoor het gemakkelijk is deze aan te leren, te onthouden en te gebruiken wanneer het noodzakelijk is.
krav maga vught

Iedereen kan Kravmaga beoefenen

In de lessen trainen we de mentale en fysieke weerbaarheid en uw conditie en kracht zullen verbeteren. Ook leren we u om gaan met agressie en stress.

Maar Krav Maga is meer dan zelfverdediging alleen. Het is een geweldige manier om sportief bezig te zijn. Fysiek sterk is geestelijk sterk en tevens een fantastische ondersteuning om de eventueel overtollige kilo’s er af te krijgen.
Relatief gezien is Krav Maga:

  • Makkelijk aan te leren
  • Technieken zijn gebaseerd op natuurlijke reacties
  • Effectief
  • Efficiënt
  • Geen fysieke drempel
  • Het berust op praktijkervaring
  • Het is het beste ‘street-and-battle’-getest systeem ter wereld

Onze Krav Maga school is aangesloten bij de International Krav Maga Netherlands (IKM-NL). Daarmee geven we aan dat de lessen goed verzorgd zijn en er verantwoord les gegeven wordt conform de eisen van IKM-NL.

kravmaga voor volwassenen

Wilt u ook Krav Maga Lessen voor volwassenen volgen?

Neem contact met ons op via het contact formulier, bel ons of kom gewoon langs tijdens een van de trainingen. het volgen van een Krav Maga proefles is natuurlijk mogelijk.
Hier vindt u onze locaties.

Benodigdheden voor Krav Maga

Voor de eerste les een lange broek en T-shirt met sportschoenen voor in de zaal. Dus geen schoenen die strepen achter laten of waar buiten op gelopen wordt. Later is een zwarte lange broek met logo en T-shirt met logo verplicht.
Benodigde bescherming zoals een toque is verplicht. Als u langer lid bent, zullen andere beschermende middelen zoals free-fight handschoenen, bitje en scheenbeschermers er ook bij komen.
Als deze spullen zijn bij ons verkrijgbaar, informeer naar de mogelijkheden.