Wij starten met een nieuwe zelfverdedigingscursus voor vrouwen!

Na verschillende aanvragen voor onze vrouwen zelfverdedigingscursus Woman Only hebben we besloten om zaterdag 3 oktober 2020 van 11.15 – 14.15 de Nazomer cursus te plannen.

zelfverdedigingscursus vrouwen kravmaga

Waarom zelfverdedigingscursus voor vrouwen?

Het beoefenen van zelfverdediging wordt elke keer weer in het nieuws gezien als noodzakelijk. Regelmatig horen of zien we dat vrouwen en meiden geconfronteerd worden met ongewenste intimidatie en/of geweld.
Krav Maga Brabant biedt één van de beste cursussen van Nederland die er zijn met aandacht voor fysieke en psychologische aspecten.

Lastig gevallen worden op straat, een tasjesrover, ongewenste of seksuele intimidatie of subsidiariteit op de werkvloer worden behandeld en staan hoog in het vaandel om de-escalerend en effectief voor jezelf op te komen. Stop met je onveilig te voelen op straat en begin bij Krav Maga Brabant women’s only!!

Waarom les volgen bij Krav Maga Brababant?

Door jarenlange ervaring in het geven van cursussen en het constant verbeteren van de lesstof en technieken, zijn we inmiddels het neusje van de zalm in vrouwen zelfverdediging, alias Woman Only. Expert IV Ton van Leusden en assistente geven in een 3 uur durende Workshop kennis en de tools om verschillende situaties te kunnen voorkomen en te vermijden, of je uit verschillende situaties en onprettige omstandigheden te verdedigen en in veiligheid te brengen.

Krav Maga is het best geteste street and battle-systeem ter wereld dat laagdrempelig aangeboden wordt door KMB in ons volledig ingericht trainings -en opleidingscentrum gelegen aan de Baarzenstraat 25b te Vught.

Ton van Leusden is Expert 4 in Krav Maga en gediplomeerd woman selfdefense instructor.

Aanmelden cursus zelfverdediging voor vrouwen

Aanmelden kan hier of vul hier ons contact formulier in met als onderwerp Woman Only.

Let op: Door corona maatregelen een aangepast rooster!Meer informatie