Bij Krav Maga Brabant is het mogelijk om individuele Krav Maga lessen te volgen. Deze een op een privéles of personal training wordt aangepast aan uw specifieke wensen en behoefte.
kravmaga prive les
Krav Maga privéles is zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan privacy, graag snel resultaat willen zien of bepaalde Krav Maga technieken onder de knie willen krijgen.
Heeft u een vervelende situatie meegemaakt en wilt u zich weer veilig voelen?
Misschien kan Krav Maga privéles u helpen. Door het volgen van een individuele zelfverdediging cursus en weerbaarheidstraining zal uw zelfvertrouwen weer toenemen.

Krav Maga privéles en personal training

Als u Krav Maga privéles krijgt dan zult u zien dat u in een kortere tijd de Kravmaga technieken onder de knie krijgt. De lessen worden aangepast aan bepaalde onderwerpen die bijvoorbeeld voor uw werk extra behoefte nodig hebben. Denk aan meer nadruk op het verdedigen tegen steek of vuurwapens, of wat te doen bij een beroving of aanranding.
De individuele zelfverdediging en weerbaarheid training wordt in het algemeen gegeven door Ton van Leusden zelf.

Personal trainer voor conditietraining

Wilt u getraind worden met de nadruk op het verbeteren van uw fysieke conditie? Werken op de stootkussens, buikspier oefeningen en conditietraining? Hiervoor kunt u ook bij ons terecht! De trainer werkt u in het zweet om de door uw gewenste resultaten te verkrijgen, volgens de Krav Maga methode!

Mocht meer informatie willen wat een personal Krav Maga training voor u kan betekenen neem dan vrijblijvend contact met mij op.