Krav Maga Brabant geeft onder leiding van Ton van Leusden (Expert 4) training op maat. Ideaal voor mensen die behoefte hebben aan een privécursus zefverdediging of graag individueel Krav Maga lessen volgen.
privéles zelfverdediging krav maga

Krav Maga Training op maat

Belangrijk bij privéles zelfverdediging is dat beide partijen zich goed voelen met betrekking tot de manier van doceren, de creativiteit in de training en het opnameproces van de cursist. Nieuwe cursisten krijgen daarom altijd een kort intro gesprek waar algehele gesteldheid, coördinatie, conditie, motorieken verwachtingspatroon worden besproken.

Na het kennismakingsgesprek, zal in overleg worden gestart met een kennismakingsles, om te kijken of er een wederzijdse klik is tussen cursist en trainer. Uitgangspunt hierbij is dat diverse uren samen worden doorgebracht, waardoor de trainingscondities en sfeer optimaal moeten zijn. Alleen zo kan het uiterste uit de training en cursist gehaald worden en dat is waar Krav Maga Brabant altijd voor zal gaan. 

Om het maximale rendement te kunnen behalen, wordt tijdens de training de cursist nauwlettend in de gaten gehouden en de training constant afgesteld op de cursist. Na afloop van de training worden gesignaleerde knelpunten besproken en wordt de training geëvalueerd.

Meer weten over deze privéles zelfverdediging?

Heb je interesse in privéles zelfverdediging (spoedcursus)? Neem dan contact op via ons contactformulier

KIDA