Speciaal voor bedrijven en sportclubs biedt Krav Maga Brabant de mogelijkheid om een maat programma te leveren in overleg met de opdrachtgever.

Krav Maga Brabant heeft de beschikking 24/7 op een compleet uitgeruste zaal van alle gemakken voorzien om de meest uiteen lopende situaties na te bootsen en om aan alle wensen te kunnen voldoen.

Krav Maga Brabant biedt ook de mogelijkheid om op voorgestelde locatie te komen met benodigd materiaal. Twijfel niet en maak vrijblijvend een afspraak om u wensen te realiseren.
teambuilding krav maga

Mentale teambuildings workout

Een gedreven en gemoedelijke sfeer op de werkvloer staan aan de basis van een goede professionele organisatie. Om dit uitgangspunt te bekrachtigen is het belangrijk dat de saamhorigheid in het hele bedrijf groot is en dat er een stuk verbondenheid, kracht en toewijding wordt gerealiseerd.

Krav Maga Brabant is een gezond sportbedrijf dat o.a zelfverdediging in de grootste zin van het woord en teambuilding trainingen verzorgd op basis van eigen inzet en samenwerking.

Krav Maga is een zelfverdedigingssysteem waar mee je jezelf en anderen op gepaste wijze kun verdedigen en in veiligheid kunt brengen. Krav Maga staat ook voor een sportieve uitdaging en een stukje functionele weerbaarheid voor iedere deelnemer die op zijn of haar eigen niveau kan meetrainen.

Deze manier van sport is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk vanaf 14 jaar en ouder. Het is dus de perfecte combinatie voor vrienden, vriendinnen, vaders, moeders met tieners en collega’s voor een realiteitstraining waarbij je conditie, coördinatie, efficiëntie en kracht samen komen.

Ben je of zijn jullie geïnteresseerd neem dan contact op voor meer informatie.