Krav Maga Brabant geeft regelmatig cursussen Zelfverdediging voor vrouwen en jonge meiden, volgens de Krav Maga technieken.
Ton van Leusden is gecertificeerd instructeur ‘Woman Selfdefence’ en Expert 3 in Krav Maga.
In de lessen wordt onder andere aandacht besteed aan zelfverdediging voor vrouwen in diverse situaties:

  • Preventief te werk gaan in het dagelijks leven
  • Effectief handelen voor en tijdens agressie
  • Voorkomen van handtastelijk gedrag en vastgegrepen worden
  • Veilig lopen met een handtas
  • Bevrijden van diverse arm, hand, en kleding grepen
  • Alledaagse objecten gebruiken ter verdediging
  • Ontsnappen aan een agressor en uitschakelen
  • en nog veel meer tip en trucs

zelfverdediging vor vrouwen

Deze zelfverdediging voor vrouwen cursus is bedoeld voor vrouwen die zich niet meer veilig voelen en die zichzelf willen kunnen verdedigen tegen alledaagse dreigingen en geweld. Tijdens de cursus leert u niet alleen Krav Maga technieken tegen verschillende aanvallen en dreigingen, maar er wordt ook aandacht besteed aan de psychologie om te zien wat stress en angst met iemand doet.
U komt erachter dat u als vrouw helemaal niet zo weerloos bent en dat de Krav Maga technieken zeer effectief en doeltreffend zijn. U krijgt meer zelfvertrouwen en u durft weer over straat te lopen.
Kortom een levensles die je niet mag missen!

Onlangs zijn wij op televisie geweest naar aanleiding van de gebeurtenissen in Keulen (2015) waar diverse vrouwen werden aangerand. Weerbaarheidstraining voor vrouwen is zeer actueel. Kijk hieronder naar de aflevering waarin Ton van Leusden werd gevraagd naar tips voor vrouwen tijdens Carnaval.

Deze cursus is geschikt voor elke volwassen vrouw maar ook voor tienermeiden vanaf 14 jaar. Een cursuspakket met naslagwerk behoren tot deze cursus.

11 januari 2018 start een nieuwe cursus voor vrouwen.
Krav Maga Brabant introduceert na de succesvolle voorgaande Women Only cursussen wederom een 6 wekelijkse cursus met zelfverdediging met nieuwe benaderingen voor vrouwen en meiden aan vanaf 14 jaar en ouder, start op donderdag 11 januari a.s. van 19.45 – 21.00. De lessen zullen opeenvolgend plaats vinden. Gemiste lessen kunnen in overleg worden ingehaald.
De locatie is in ons opleidings en trainings centrum gelegen aan de Baarzenstraat 25 B te Vught en de kosten bedragen € 95,– per 6 weken.

De training is geënt op vrouwen die weerbaarder willen worden en zich adequaat tegen alledaagse intimidaties en ongewenste handtastelijkheden willen wapenen. Onze cursus behandeld niet alleen krav maga technieken tegen verschillende aanvallen en dreigingen, maar ook de psychologie achter wat stress en angst met je doet.
Het psychologische gedeelte kan ervaren worden als bekend en wij zullen u de juiste tools aanreiken om hier in de toekomst beter mee om te gaan. Deze herkenbare combinatie van psychologie en Krav Maga, maakt dit de beste Women Only zelfverdedigingscursus voor vrouwen die er is !!!!

Deze cursus zal worden gegeven door Expert III en gediplomeerd woman selfdefence instructor International Krav Maga Ton van Leusden eigenaar Krav Maga Brabant en Director IKM Netherlands.

Meld je aan via ons contact formulier https://www.kravmagabrabant.nl/contact/ voor informatie of deelname of via de administratie sandra.ikm.kravmaga@gmail.com

Wilt u weten wanneer er weer een zelfverdediging voor vrouwen cursus wordt gegeven?

Kijk dan op onze nieuwspagina of op facebook waar wij deze cursus zullen aankondigen.

Of, voor meer informatie neemt u contact op met Sandra Leeuwis via de contact pagina.

Wat vindt u van deze cursus?
Sending
Beoordeling 3.71 (17 votes)